Värmesulor bäst i test 2022 – Hitta de bästa värmesulorna här!

 
1. Digitsole 2. Therm-ic 3. ALPENHEAT
Warm Series V7 värmesulor bäst i test Set 3D  C-Pack 1300B ALPENHEAT Värmesulor LITHIUM
Se priset här Se priset här Se priset här

Söker du värmesulor som du kan använda på de kallaste dagarna i vinter för att slippa förfrysa fötterna? Då har du hittat rätt. Vi har testat de bästa värmesulorna för att dina fötter ska vara så varma som möjligt i vinter. I Sverige är det väldigt kalla vintrar och då kan det vara bra att ha ett par värmesulor som stänger kylan ute.

Topp 5 värmesulor bäst i test 2022

1. Warm Series V7

Warm Series V7 värmesulor bäst i test

Här har vi en värmesula som passar perfekt att ha i nästan alla skor. De värmer dina fötter riktigt bra så att du slipper frysa under de kallaste dagarna i vinter. Dessa värmesulor har ett inbyggt batteri och bluetooth så att du enkelt kan styra värmesulorna från en app i mobilen! Eftersom din telefon är kopplad till sulan så kommer den att räkna de stegen som du tar när du har på dig skorna med sulorna i.

Dessa sulor har en uppbyggnad av ett Shock heel system vilket absorberar din vibration i hälen. Denna sula har också en framdel som är flexibel som tillåter fötterna att röra på sig nartuligt och de har också ett fotvalvsstöd. Med dessa sulor kan du enkelt ställa in den temperatur som du vill ha på fötterna. Sulorna går snabbt att ladda och det tar endast två timmar för skorna att bli fulladdade. Dessa superbra värmesulor hittar du

Se priset här

 

2. Set 3D C-Pack 1300B

Set 3D  C-Pack 1300B

Dessa värmesulor har en batteritid på 13 timmar. Sulorna kan alltså värma dina fötter i hela 13 timmar innan de behöver laddas. Dessa sulor är perfekta att ha i skorna under långa vinterdagar ute i snön eller på vandringar i bergen. Sulorna är stabila med EVA-dämpning och de har också en 3D-form för en bra passform. Värmesulorna fördelar värmen till en bra temperatur.

Det som är bra med dessa sulor är att de passar alla typer av skor och pjäxor. Sulorna kan klippas till så att de passar de skorna som du har på dig då sulorna har hela 6 storlekar. Även dessa sulorna styrs genom mobilen då de har en bluetooth funktion, där du hittar en massa smarta funktioner till sulorna. Om du vill kika på dessa skor så hittar du dem för endast 2295 kr. Dessa sulor är verkligen värmesulor bäst i test.

Se priset här

 

3. ALPENHEAT Värmesulor LITHIUM

ALPENHEAT Värmesulor LITHIUM

Dessa värmesulor har 2 uppvärmningssteg och uppvärmningselement. Sulan har väldigt bra egenskaper och absorberar fukt så att du inte kommer att bli blöt om fötterna. Sulorna har ett väldigt hållbart batteri med monteringssats och de har även klipps att sätta remmar i. Sulorna har också ett monteringsfäste där du kan fästa stövlar och skor som är styva. Skorna har en otrolig laddningstid på 4 timmar. Sulorna har också ett väldigt stort värmeelement för främre delen utav foten. Sulan har också 2 värme nivåer och boost-nivå för en väldigt intensiv värme.

Dessa sulorna håller värmen i hela 12 till 24 timmar så det finns ingen risk att du blir kall om dina fötter. Till sulorna medföljer uppladdningsbara batterier vilket är riktigt bra så att du slipper köpa nya batterier hela tiden. Dessa sulor passar alla storlekar från 35,5 till storlek 48 så om du inte har mindre storlek än 35 eller större än 48 så passar dessa sulor utmärkt. Du kan använda sulorna i alla typer av skor och de har ett robust värmeelement.

Om du blev nyfiken på att köpa dessa värmesulor bäst i test så hittar du dem

Se priset här

 

4. ALPENHEAT Värmesulor WIRELESS HOTSOLE

ALPENHEAT Värmesulor WIRELESS HOTSOLE

Om du inte vill ha sladdar som hänger överallt i skorna så är dessa sulor rätt för dig.

Du ställer in värmen enkelt genom att använda dig av fjärrkontrollen. Denna sulan är en skumskula som har inbyggda värmeelement framme vid tårna. Sulorna håller dina fötter varma mellan 3-9,5 timmar så att du inte behöver oroa dig för att frysa om fötterna på de kalla vinterdagarna. Till sulorna så medföljer det uppladdningsbara batterier så att du slipper oroa dig för att köpa nya. Skorna har en trådlös fjärrkontroll med 3 värme nivåer så att du lätt kan anpassa temperaturen till den temperatur som du vill ha. Sulorna finns i två olika storlekar, storlek 35-40 och storlek 41-46. Om du blir sugen på att köpa dessa värmesulor så hittar du dem här:

Se priset här

 

5. Avignon Värme Sula

Avignon Värme Sula

Denna värmesula är ett komplett värmepaket. Sulorna är stötdämpande och sulan är gjord utav väldigt skön polyester, PU och foam. Denna värmesula har hela 3 värme nivåer och du kan välja mellan 40, 60 och 50 grader. Sulorna har batterier som är integrerade inuti sulan. Sulorna styrs med hjälp av en väldigt liten fjärrkontroll som passar perfekt att ha i fickan på jackan.

Sulan har ett värmesystem på undersidan utav den främre delen av foten. Dessa sulor kan klippas till för att få rätt passform till dina skor. Sulorna finns i storlekarna 35-40 och 41-46. Till sulorna medföljer det ett laddningskit med micro USB och en väggkontakt. För att ladda dessa sulor så ska du koppla in den medföljande micro USBn på baksidan av sulan och sedan stoppar du in kontakten i vägguttaget.

När sulorna laddas blinkar det rött som sedan övergår till orange och när sulorna är helt fulladdade så blinkar det grönt. Efter att sulorna har fulladdats så trycker du på ON-knappen på båda sulorna så att de kan ta emot en signal från fjärrkontrollen. Om sulan ligger still så går sulan in i sparläge. När sulan sedan blir i rörelse så aktiveras den.

När man inte använder sulan så ska man stänga av den med ON/OFF knappen som finns på baksidan utav sulorna. Dessa sulor kan torkas av med en trasa som är lite fuktig, de kan dock inte tvättas i en tvättmaskin då det finns risk att de går sönder. Sulorna ska förvaras i rumstemperatur.

Dessa sulor är värmesulor bäst i test eftersom de har en passform till alla skor och de har hela 3 värme nivåer. Om du blev sugen på att köpa dessa fantastiska sulorna så kan du kika

Se priset här

 

Köpguide av värmesulor

När du ska köpa ett par värmesulor ska du kika efter några som passar till ditt behov. Du kanske behöver ha ett par sulor som har en lite längre batterilängd så att du kan använda sulorna hela dagen utan att behöva ladda dem. Eller så kanske du vill ha ett par sulor som har en stegräknarfunktion så att du kan ha koll på hur många steg du har tagit under dagen som du har använt sulorna. Alla dessa listade produkter har några utav dessa egenskaper.

Dessa listade värmesulor är alla bäst i test. Vi har testat dem för att du ska få den absolut bästa värmesulan på de allra kyligaste dagarna i vinter. Genom att följa länkarna hittar du till de bästa värmesulorna som du kan hitta. Alla sulorna är till rimliga priser och många av sulorna har några extra funktioner för att du så enkelt som möjlig ska kunna behålla värmen i fötterna.

Sulorna finns till olika priser för att passa din plånbok så bra som möjligt.

Genom att köpa något par utav dessa listade produkter så kommer du med all säkerhet att vara varm om fötterna hela dagarna i vinter. När du köper ett par värmesulor så är det viktigt att du läser hur de fungerar. Det är viktigt att du läser hur de fungerar innan du köper dem så att de inte går sönder när du använder dem. Vissa sulor har en liten fjärrkontroll som passar perfekt att ha i fickan på jackan medan andra sulor har en bluetooth funktion så att du lätt kan styra sulorna med hjälp av mobilen. En del sulor har också en funktion så att du kan få dina steg räknade när du går med sulorna vilket är bra för dig som vill ha koll på hur många steg du har gått på en dag.

 

Sammanfattning

Alla dessa sulor är värmesulor bäst i test och passar perfekt till de kallaste vinterdagarna i vinter.

När du ska köpa ett par värmesulor så är det bra att man tänker på vilken funktion man vill att sulorna ska ha. Dessa sulor har en otroligt lång användningstid så du slipper vara orolig för att du ska frysa om fötterna på promenader i bergen eller i snön med barnen.

Alla dessa listade värmesulor bäst i test har en passform som gör att de passar de allra flesta skorna. På de flesta sulorna så kan du klippa till dem så att de passar just i dina skor.

Värmesulor är perfekt att ha på sig ute i snön och de kyliga vinterdagarna. Det finns sulor som absorberar fukt för att du inte ska bli blöt och nedkyld om fötterna. Det finns också flera olika värmesulor som har en stegräknarfunktion där du lätt kan se i mobilen hur många steg som du har tagit under dagen som du har haft sulorna på dig. Vissa sulor styr du väldigt lätt med en liten fjärrkontroll och andra sulor styrs helt via mobilen då de har en bluetooth funktion. Alla sulor är bäst i test testade och finns till helt rimliga priser. De flesta sulorna går att klippa till utan att de går sönder så att de passar perfekt i din sko. Slutligen är det givetvis viktigt att du förvarar sulorna på ett torrt ställe med normal temperatur så att de inte går sönder utan håller så länge som möjligt.

Senast uppdaterad: december 7, 2020