Om oss

Vi på Jakthandeln är en oberoende redaktion bestående av jägare och friluftsmänniskor. Jakt för oss handlar om vår kärlek till naturen och att samtidigt få jaga och uppnå något, är en helt oslagbar känsla.

Nedan får ni en genomgång av vi som jobbar med Jakthandeln.

Vilka vi är

Simon Andersson

Grundare & redaktör

[email protected]

Hejsan allihop! Simon heter jag. Jag har jobbat med jakt och jagat sedan barnsben. För mig handlar jakt om att komma bort från verkligheten och leva i nuet en stund. Inga telefoner, inga notiser, bara jag, djuren och min bössa (och mitt älskade jaktlag såklart). Det handlar om gemenskap, en gemenskap jag aldrig någonsin stött på tidigare.

Jag grundade Jakthandeln för att jag kände att det saknades en oberoende sajt som jämförde och utsedde de bästa produkterna inom jakt för att vi som konsumenter ska kunna göra så bra val som möjligt.

Carina Rehnsköld

Skribent & ekonomiansvarig

[email protected] (även [email protected])

Hejsan, mitt namn var Carina! Jag har en väldigt liknande bakgrund som Simon, jag har jagat med min pappa sedan barnsben – jag är en utbildad ekonom med inriktning på företagsekonomi, därför är jag ekonomiansvarig för Jakthandeln och de ekonomiska bitarna i ekvationen.

Jag älskar jakt och nu för tiden skriver jag många artiklar om jakt och jaktprodukter. Jag researchar och baserar mina artiklar i mångt och mycket på min relativt långa erfarenhet av jakt. När jag inte är ute i skogen och jagar, eller sitter och nördar ned mig i Excel-ark, så finner du mig hemma med min fantastiska familj.

Enar Svensson

Jaktnörd & jaktskribent

[email protected]

Enar heter jag, jag är skogstokig i jakt och spenderar alla helger och all min fritid antingen ute med jaktlaget eller scrollandes på någon av alla fantastiska butiker för jakt. Jag har alldeles för mycket jaktprylar hemma, enligt min fru. Jag är en licensierad jägare med mångårig erfarenhet inom jakt. Min favoritbössa är Brno CZ 455.

Kontakta oss

Ekonomi: [email protected]

Support: [email protected]

Samarbete: [email protected]

Vart vi finns

Vasavägen 76, 181 41
Lidingö, Stockholm

Jakthandeln på sociala medier

Twitter

YouTube

LinkedIn

Reddit

Tumblr

Pinterest

Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant.