Lockpipa räv bäst i test 2022 – Hitta bästa lockpipan för räv

Lockpipor är ett viktigt tillskott till jakten och kan vara avgörande för hur resultatet ser ut i slutet av jaktsäsongen. Att hitta den bästa lockpipan för rävar kan dessutom vara svårt, det finns många olika sorter att välja på och att reda i djungeln av affärer för att hitta den bästa räv lockpipan tar mycket tid och energi som många möjligtvis inte har i dagens redan stressiga värld. Därav kommer denna artikeln hjälpa till för att göra jakten efter den bästa räv lockpipan mycket lättare.

Topp 8 bästa lockpipa för räv 2022

Summering

Att finna den bästa lockpipan för räv görs lätt med denna lista. Den produkt som krönas till den bästa lockpipan för räv är Lockpipa Nordik Predator Pre-tuned som har ett bra pris jämfört med hur lätt produkten är att använda. Inte bara underlättas användningen av lockpipan av att det finns fyra förstämda imitationsljud, men också eftersom denna variation i ljud tillåter användning av lockpipan under hela jaktsäsongen. Dessutom är detta en lockpipa som inte kräver en större erfarenhet bakom sig, och om det behagas kan lockpipan även köpas tillsammans med en film om just lockjakt.

Den andra bästa lockpipan för räv, som rekommenderas att användas tillsammans med Lockpipa Nordik Predator Pre-tuned, är Lockpipa Nordik Mini Predator. Tillsammans är dessa två lockpipor perfekta för jakten, oavsett vilken jaktsäsong eller vilken jägare som använder sig av lockpiporna.

Längst ner på listan befinner sig Hubertus Came Call Fox Mouse Squek som må vara billigast men också har den mest ifrågasättbara kvaliteten. Visserligen kan denna lockpipa kombineras effektivt med andra mindre varianter av lockpipor om rävarna i området där jakten utförs har vant sig vid den tidigare använda lockpipan.

Men att använda endast denna lockpipa rekommenderas ej. Dock är användningen av Hubertus Came Call Fox Mouse Squek väldigt lätt, och jägare kan, oberoende av vilken förkunskap som innehavs, skapa realistiska imitationer av möss som piper för att locka fram räven. Om en mindre variant av en lockpipa är något som söks rekommenderas ändå Lockpipa Nordik Mini Predator i allra första hand.

Senast uppdaterad: april 28, 2022